Iedere keer als je naar me kijkt
probeer ik je gedachten te raden
Vraag ik me steeds af wat je denkt
als je e zoent en me blik ontwijkt
elke keer als je me verlaat
een kus en een ik hou van je
hou je echt zoveel van me als je zegt
loop ik als enige door jou hoofd heen
in mij steeds een groot gevecht
hou je van mij of niet
elke keer die pijn, het verdriet
kijk in me ogen en vertel me wat je denkt
lopen we nog samen of ieder onze eigen weg
denk niet dat ik je niet vertrouw
weet dat ik met ieder lichaamscel
onwijs en meer dan dat van je hou!