Stond vanochtend huilend op
Weer een dag
Maar ik wist deze dag
Zou anders zijn..
Deed vandaag niet mijn masker op
Heb de hele dag door lopen huilen
Deed mensen schrikken
Het deed ze pijnā¦.
Maar weer kon ik niet eerlijk zijn
Ik wil niet meer leven
Heb alleen jou waar ik om geef
Maar vraag me steeds
Vaker af..
Kun je me niet alsjeblieft laten gaan?