Nooit zal ik kunnen zeggen hoe ik me voel
hoeveel ik wel van je hou
het is anders bij jou
ik voel me zo apart
en constant moet ik aan je denken
maar eigenlijk wil ik het niet
ik wil niet verliefd op je zijn
maar ben dat wel
ik moet me erbij neerleggen dat
het nooit iets tussen ons zal worden
en we gaan telkens een beetje meer uit elkaar
maar juist daardoor verlang ik meer naar je
ik kan niet leven zonder je
het doet zo'n pijn
maar je beseft het echt niet.