Je zag vandaag mijn lichaam
Ik zag het
Je schrok
Ik zag het het deed je pijn
En dat deed mij weer pijn
Daarom hou ik het verborgen
Ik wil anderen geen pijn doen
Ik verberg
Mijn lichaam
Mijn gevoelens
Ik verberg mezelf
Niet voor jou alleen
Maar voor iedereen
Neem het jezelf niet kwalijk
Echt niet jij kunt er niks aan doen….