In stilte heel intens verlangen
Ooit had ik je even gevangen
Vanuit mijn hart schreeuw ik
Jij hoort het niet tot mijn schrik
Ik hou van je wist je dat maar
Ik wordt gek van dat ik hier jij daar
Je ziet me staren maar weet niet waarnaar
Ik zeg het je niet omdat je samen bent met haar
In stilte lig ik om jou te huilen
Nooit kan ik in jouw armen schuilen
Èèn keer heb ik met je gelopen hand in hand
Ik heb je losgelaten uit angst waar het schip strand
Met een onbekend gevoel van binnen
Zit ik een romance van ons te verzinnen
Als je zou kunnen horen wat mijn hart je zei
Zou je het weten jij hoort gewoon bij mij