Zoveel woorden ,
zoveel te zeggen
en toch kan ik je mijn gevoelens niet uitleggen .
Is het nu wit of is het zwart
ik ben gewoon helemaal verward .
Voel ik nu liefde of pijn ,
ooo wat voel ik me zo klein.
Maar ik verlies de moed nooit ,
want ook voor mij komt de redding ooit .
En als mijn redder komt ,
Sta vast heel de wereld verstomt.
Dan verdwijnt de pijn en zullen mijn gevoelens weer inorde zijn .
Tot slot het ik nog één wens,
laat me genieten van alle goede momenten ,heel intens !