Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Deze dag
Die dag
Ik heb je zo ontzettend gemist
Dat was het laatste moment dat ik je zag
Je was voor mij compleet vermist
Je was weggaan
En ik dacht je nooit meer terug te zien
Je hebt mij compleet in de kou laten staan
Ik was je totaal kwijt
En de klap was dat je het mij niet eens had verteld
Dat tot mijn spijt
Je hebt niet eens gebeld
Ineens op een doordeweekse dag
Dat ik jou toch ineens zag
Pas na 3 maanden
Ik had je terug als mijn vriendin
Je woonde zover bij mij weg
Maar voor mij had het nog wel zin
We hadden gewoon ontzettende pech
Ik ben er totaal van overtuigend dat het lot hierin heeft meegespeeld
Dat wij elkaar gewoon nog eens een keer moesten terug zien
Waarom heeft het lot mij dan pas na 3 maanden meegedeeld
Dat ik je toch wel verdien
Niet op de manier zoals ik op dat moment had gewild
Maar waarom moest er zoveel tijd over heen gaan
Zoveel tijd wat we konden hebben gewoon verspild
Maar vanaf die dag heb ik je nooit meer alleen laten staan
Natuurlijk hebben we beiden onze eigen leven
Onze vriendschap nu zo hecht
En nog steeds zal ik mij er voor 100 procent voor geven
Weet dat ik er elke dag voor vecht
Om deze vriendschap te laten bestaan
~~ Voor Angela ~~
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
moongirl1982
:
Woensdag, juni 28, 2006 11:43
prachtig diepgaand,
groet moongirl1982
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
27 juni 2006
Thema's:
[Vriendschap]
[Wij]
[Leven]