Het begin
Als een rups
die zich
langzaam ontpopt
tot een vlinder
gevangen
in een glazen kooi
De vlinder
wou vliegen,
de wereld tegemoet,
maar was te geweldig
& brak hij zijn vleugels
tegen de onzichtbare muur
Nu zit hij op de grond
verlangend naar hemel…
Het einde
-x-
Soms wou ik dat ik gewoon
een stel nieuwe vleugels kon kopen
maar spijtig genoeg kan 'k niet anders
dan toegeven aan de wereld zonder gips...