Soms mis ik hem zoveel...
Hij is van mijn leven geweest zo'n groot deel...
Kan ik het zonder hem?
Weten dat ik niet meer regelmatig zal horen zijn stem...
Ik ben zo kwaad...
Ik had een fijne leven
Denk je dat ik het wilde opgegeven?
Ik moest wel, ik weet de reden...
Ik moet afrekenen met mijn verleden
Lieve kacheltje, je hebt meer dan genoeg gezien van mijn verdriet
Misschien wel meer dan een ander ziet...
Je bent echt een kei...
maar voor jou was het ook moeilijk, dat besefte ik mij
En houden van betekent ook loslaten
Ook al ben je zelf in alle staten...
Ook al wil je het liefst een knuf of een zoen..
Maar hoe kan een ander je helpen als je zelf niet meer weet wat je moet doen?
Ja...
houden van is ook loslaten
want ik moet zelf vullen al die gaten...
Maar mag ik je dan soms wel heel veel missen...
Wat had kunnen zijn...mag ik daar naar gissen?
Ik weet het gewoon niet, ik weet het echt niet...
Ik hoop zo dat je veel geluk en liefde zal meemaken...
Maar wat ik ook hoop is dat ik je nooit kwijt zal raken
Want je hoort bij mijn leven...
Je bent er al 11 jaar
Als ik je niet meer zou kennen...ik wil er niet eens aan denken....in mijn hart krijg ik dan een gevoel...heel raar
Ja...ik word dan zo kwaad, zo kwaaaaaddd
Veel is aangedaan door die zogenaamde maat...
Ik blijf nog steeds houden veel afstand
Want als het me nog een keer gebeurt,dan weet ik niet waar ik naartoe moet gaan...wat is de juiste kant?
Daarom...ik heb je losgelaten omdat ik van je hou
Lieve Kacheltje...
Ik hou van jou...