Levensdoel
Iets toevoegen aan deze mooie aarde…
Kennis en besef van het bestaan
Wijsheid en ideeën achterlaten
Waar anderen dan mee verder gaan
Een plekje in iemands hart veroveren
Daar altijd blijven voortleven
Dat mijn woorden en daden gedachten vangen
Zich griffen in herinneringen
En het goede voorbeeld geven
Veel leren en doen, weinig laten
Een aantal keren verliefd zijn
Terreinen verkennen, sferen proeven
Fouten maken, vriendschappen sluiten
Ervaringen naar binnen, emoties naar buiten
Tot de laatste dag een blauwe hemel heeft…