Waarom overkomt ons dit weer ?
Waarom kan het weer eens niet ?
Waarom gunt niemand ons dat klein beetje geluk ?
Waarom doet het zoon pijn ?
Waarom mogen wij niet met drieën zijn ?
Waarom help ons niemand uit die diepe put ?
.... zoveel vragen maar geen antwoorden ,
zal dit ooit veranderen ?
.......