Hij sprak haar aan
En zij schreef terug
Dat zij hem toch niet zou verstaan
Hij lachte om elke grap van haar
En zij lachte met hem mee
Maar zij verstond de zijne niet
(door die zachte G)
Dagen, nachten, weken, maanden
Hield zij hem aan de lijn
Beloften maken, schulden krijgen
En deed zij beiden pijn
Toch tikten ze de tijd nog door
Niet kunnen durfen maar welwillend samenzijn
En zij zijn hart verloor
(toen het op echt praten kwam)