Binnen in me
rust een pijn
het is onbeschrijfelijk
die pijn gaat feller branden
als je me verlaat
en wanneer je bij me bent
gaat ze lichtjes uit.
Ik mis iemand die me begrijpt,
iemand die zich kan inleven in mijn
gevoelens en gedachten
iemand die me aanvaardt hoe,
wie en wat ik ben
Ik mis u!