Mijn Kleine Jongen ( Rat )
Mijn kleine jongen
Dat zal jij
Altijd voor me blijven
Net als dat ik
Altijd
Die kleine meid bleef
Het is niet altijd makkelijk
Voor je
Dat weet ik
Maar al te goed
Langzaam zie ik
Hoe jij
Je ontwikkeld tot jongeman
Doet me plezier en verdriet
Gemengde gevoelens
De kleine rat
Zoals jij
Door je grote broers
Word genoemd
Krijgt interesse
In hele andere doelen
Knuffels, Lego, Treinen
En Auto's
Worden niet meer aangeraakt
Die tijd is voorbij
Maar voor altijd
Echt altijd
Blijf jij
Mijn kleine jongen
Mijn kleine lieve schat
Ondanks de bijnaam
RAT
Jet