Zoveel..
Zoveel woorden al gevallen,
zoveel haat al gezegt,
dingen die ons niet bevallen...
Zoveel pijn al gevoeld,
maar nu zijn wij niet meer samen,
het lot heeft op ons gedoeld...
Zoveel dagen in mijn leven nog te gaan,
maar in geen van de dagen,
zul jij nog naast me staan...
Zoveel tranen al gehuild,
het is beter zo,
maar weet dat er nog steeds wat liefde in mijn hartje schuilt...