Pappa…
Pappa,
Zoveel verdriet in dit leven.
Pappa,
U oudste dochter heeft het al zoveel gegeven.
Maar Pappa,
Ik ben niet beter, ik doe u ook verdriet.
Maar Pappa,
Soms doe ik zo onbereikbaar zodat u mij niet ziet.
Pappa,
De naam van u oudste dochter bijna een begrip.
Pappa,
Toch trilt even mijn lip.
Maar Pappa,
Ik ben niet beter, ik voel me slechter.
Pappa,
Mijn band met u is anders, maar is het hechter?
Pappa,
Zoveel vragen.. mar toch woordeloos,
Maar Pappa,
Was u het die hier voor koos?
Pappa,… Nee!
Al is dit leven nog zo vol zorgen en verdriet,
Onthoud: Alleen hoeft u niet!!
Pappa…
Liefs Martje,