Tunnel, ik versla je!!
Ik loop nog steeds door die tunnel, maar ik heb hoop.
In gedachten ben ik al bij dat moment waar ik de tunnel uitloop.
Die donkere tunnel, die zoveel invloed had op mijn leven.
Ik heb mezelf bijna aan die tunnel overgegeven.
Maar toch, ik zie weer licht in mijn bestaan,
Licht.. ik smacht er naar, ik wil er helemaal voor gaan!
Hoop, mijn leven kent weer dat mooie woord,
Hoop, het leek in mijn zwarte tijd of ik daar nooit van had gehoord.
Mijn leven het is nog niet helemaal goed,
Maar ik kan weer door, als is het te voet.
Dankbaarheid klimt op in mijn hart.
Mijn hart ziet weer een glimp van licht, en steeds minder zwart.
Verdriet het is nog aanwezig in mijn leven,
Maar ik moet het toch overgeven.
Vriendschap het helpt me voort,
Dankjewel.. het klinkt zo eenvoudig, maar toch een groot woord!!
Ik wandel voort in mijn gang,
De tunnel, maar ik zie in de verte het volle licht waar ik naar verlang!
Liefs stipje