Dwingende wensen,
hebben alle mensen.
Onberekende dromen
die 's nachts komen,
verstoren het ritme van de
egaliteiten.
Schaduwen volgen,
zijn nooit verbolgen.
Zijn emotieloos,
maar oh zo broos,
zelfs het zonlicht verstoort
hun rariteiten.
De echo's der harten,
het zijn der smarten,
zijn meedogenloos.
Als gisteren morgen wordt,
het uur zich op één seconde stort,
worden entiteiten radeloos.