Een verborgen liefde tussen jou en mij ,
en toch zijn we vrij.
we zeggen niet lieverd ik hou van jou ,
maar toch zijn we elkaar ( meestal) trouw .
Dromen doen we beide ,
toch zullen we een ontmoeting vermijdde .
Deze liefde is heel speciaal ,
voor ons beide ideaal !
Lieve schat tot slot ,
stop me niet met geven al dat ..... genot !
Kusjes