Als iets dat bloeit,
maar vestrengeld komt te zitten onder..
Als iets simpels,
en toch iemands leven kan beinvloeden..
Als iets dat leeft,
maar elk moment dood kan gaan door de..
als iets dat kleins vanbinnen,
en zo je hele leven kan gaan leiden..
Als iets wat je me geeft,
in een klein doosje vanonder een dikke laag..
Als iets wat geld,
als een onbekende kortingsbon..
Als iets van jou,
waarbij je zegt dat je van me..
als iets dat doorgang vind,
door een ondoordringbaar woud