Laat los, het verstand dat je instinct verdringt
Volg je gevoel, welke zich in alle bochten wringt
Om te ontsnappen aan de dictatoriale heerschappij
van jezelf geschapen gedachtenslavernij
Volg de wolven, volg hun spoor
Rennend, zwevend, de velden door
Voel de wind die zich aan jouw haren bind
Voel je spieren bewegen terwijl je kalmte vindt
Vrij van zorgen, vrij van grenzen, bevrijd van wensen
In een groep van vrienden, weg van de mensen
Volg de wolven, volg hun spoor
Rennend, zwetend, de velden door
Op weg naar de zon, op weg naar de morgen
Op weg naar dagen zonder zorgen