Ik ben een gelukskind zegt mama altijd,
en dat besef ik nu ook,
zelfs al ben ik enkele vriendinnen kwijt.
Ik ben veel gelukkiger met 5 goede vriendinnen,
dan met 20 waar je niks mee kan beginnen.
Rikki betekent heel veel voor me als vriendin,
maar dat voelde ik al aan van in 't begin.
En Carmen is er altijd al geweest, maar dat wist ik niet,
het zijn de goede dingen die je pas later ziet.
Lilane, Jorinde en Kelly zullen er ook altijd staan,
want ze weten dat ik voor men vrienden door het vuur zou gaan.
Ik bof echt met zoveel vriendschap,
en wist niet waar ik dat aan te danken had.
Ik geloof niet veel in God, maar weet dat er iets bestaat,
en dat dat gelijk met het woord vriendschap staat.
Dus laten we hopen dat die kracht niet verdwijnt,
en dat de zon voor eens en altijd voor me schijnt.
Ik heb het niet altijd makkelijk gehad,
maar ja, het leven is iets dat je soms onmogelijk acht.
Maar in moeilijke tijden,
zijn er je vriendinnen die je weer het juiste pad aanwijzen.
Hopelijk beseffen men vriendinnen wat ik voel,
met voortaan nog maar één wens,
streven naar een beter doel.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(Dit gedicht is geschreven om men vriendinnen te bedanken,
die zoveel voor me doen, dat ik bijna achteroverval als ik het op een rijtje zet. Ik ben echt gelukkig nu, en hoop dat ik men vriendinne hetzelfde kan teruggeven. Ook hoop ik dat men bompa weet, dat het goed gaat met me, want voor hij ging, zei hij me, dat ik deze vrienden moest behouden.)