Ik wil weer bij jou zijn,
maar dat kan niet meer.
ik wil weer met je knuffelen,
maar dat kan niet meer.
ik wil dat jij weer lieve woordjes tege mij zegt,
maar dat kan niet meer.
ik wil dat jij weer van mij houd,
maar dat kan niet meer.
ik wil niet meer om je huilen, maar weer bij je zijn,
maar dat kan niet meer.
want jij hebt mij laten zitten voor een ander!!
maar ik wil je zo graag trug.
maar.. dat kan niet meer.