Water
Water is mijn huid.
Mijn aangetrokken vlies
van niets.
Stralenbrekend wit,
doorzicht,
uiteen gekleurd,
gescheurd naar naakt.
Naakt is spannend
bloot, mijn huid
verschoot
naar warme kleur
toen water
als mijn vlies
verdampte
in jouw schoot.
WIL MELKER
24/08/2000