Loslaten
Het kan zo'n pijn doen
de pijn die je voelt
zit diep, diep in jou verzonken
ze zit verstopt
ze komt er niet uit
ergens wil je ze houden
maar ergens moet je ze ook loslaten
de pijn die je voelt roept herinneringen op
ze doen pijn, je hield ervan
en misschien nog steeds
je kan de pijn niet verwerken
ze hebben een deel van je afgenomen
dat deel, dat was alles voor jou
maar nu moet je het plots achterlaten
daar zit je dan, alleen,....
overhoop met je gevoelens
niemand kan jou helpen
je vertrouwt niemand nog
je voelt je alleen, eenzaam, achtergelaten
je weet zelf neit meer wat je voelt
maar wat je voelt, doet pijn
je blijft zitten met die pijn van herinneringen
maar blijf niet te lang zitten
anders sterf je aan die pijn
...