Dat gevoel...
Ik wil dat ook , dat gevoel
Dat je bij iedere aaraking kippenvel krijgt.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat je soms niej meer kan/wil wachten en het liefst de kleren van haar lijf scheurt.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat als er ook maar een kleine aanraking is de vlinders beginnen te vliegen.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat zegt van :"dit is het, Ik heb de ware gevonden".
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat gevoel van ik heb je , en laat je nooit meer gaan.
ik wil dat ook, dat gevoel
Dat als ze er niet is je brand van verlnagen naar het weer zien.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat wanneer je thuis komt je weet dat z op je wacht en er is.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Da je weet dat er iemand van je houdt no matter what.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat je weet dat zij iemand is waarmee je alles kan delen.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat als je in haar amren ligt, je de hele wereld eventjes vergeet.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat kleine stemmetje in je achterhoofd, die fluistert: "Ik hou van jou"
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat je veilig bent, ookal is ze alleen maar in de buurt.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat je een lichtpuntje hebt die je helpt door donkere tijden.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat de hele wereld er niet toe doet, als jij maar gelukkig bent.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat je maar 1 woord hoeft te gebruiken, want ze snapt je toch wel.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat ik bij haar voor eeuwig en altijd jezelf kan zijn, zonder dat masker.
Ik wil dat ook, dat gevoel
Dat ik je binnenkort zal vinden, en je begrijpt wat ik hiermee bedoel.
knuff you and me