Jij bent voor mij mijn steun en toeverlaat
Jij bent voor mij mijn beste vriend
Ik weet niet waaraan ik dit heb verdiend
Altijd kan ik bij je terecht al is het nog zo laat
Zie ik het soms niet meer zitten
Weet jij mij altijd weer op te krikken
Heb ik een dip zeg jij
Meid maak je niet dik
Jij bent voor mij zo vertrouwd
Dat heeft me nog geen dag berouwd
Jij bent voor mij de zon in mijn leven
Jou wens ik alles toe wat jij verwacht van het leven
Samen met jou hoop ik nog een pracht van een tijd te beven
Ik hoop dat ik die tijd nog heb
Want aan jou wil ik al mijn liefde die ik heb geven
Jij heb het geluk in mijn ogen verdiend
En dat meen ik echt mijn lieve vriend
Als we samen weer eens naar ons liedje luisteren
Zal ik je iets in je oor fluisteren
Mij liefde voor jou al wil ik het nog zo graag kan ik niet verduisteren
Ja lieve schat jij bent mijn steun en toeverlaat
I't is a kind of magic
Daar blijf ik bij hoe je het ook verklaart
Lieve schat wat er ook gebeurt Ik blijf van je houden