Aan het einde van de nacht,
Is het de zon die op je wacht.
De zon is voor mij op gegaan.
Alles is weer goed, alles over.
Ben zo blij met jou!
Ik weet nu dat ik zoveel van je hou!
Laat mensen maar praten.
Alles is weer goed, alles over.
Je maakt me zo blij.
Jij en ik zijn weer wij.
Ben erachter dat ik niet zonder je kan.
Alles is weer goed, alles over.
ik hougewoonzoveelvanjou [L]