Een tijdje terug bent u van ons heen gegaan
Het was fijn daar naast u bed te staan
En te zien hoe de pijn van u afgleed
Toen u uw laatste adem deed
Morfine hadden ze al meerdere keren gespoten
Maar u hart was te sterk om het leven te verstoten
Uiteindelijk was het dan toch zover
En nu bent u weg, heel ver
Lieve opa, ik mis u sinds u weg gegaan
Ik hou nog steeds van u, zoals ik altijd heb gedaan
Het spijt me ik u deze woorden niet heb geschonken
Die dag dat u zo diep in slaap bent verzonken.
*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`*`
Ik was erbij dat mijn opa overleed, dat was een mooie gebeurtenis, en tegelijkertijd erg verdrietig.
Een week daarvoor ben ik huilend weggelopen, omdat ik het niet kon aanzien, en dat terwijl hij toen nog redelijk bij was, hier heb ik verschrikkelijk veel spijt van, en dat blijft me achtervolgen....