Vandaag..
Een dag dat de zon straalt..
Een dag,, dat ik ook straal..
Want ik denk aan jou..
Morgen..
Een mooie dromerige dag..
Een dag,, waarin ik wegdroom..
Want ik droom van jou..
Overmorgen..
Een mooie zingende dag..
Een dag,,waarin ik zing..
Waarin ik zing over jou..
Maar helaas, maak jij deze dagen niet mee!