Insecten die over jou heen kruipen.....
Het is er nog donkerder dan de nacht...
Er is geen plaats om handen en voeten te kunnen gebruiken...
Er is geen controlle en er is geen macht
De muren, plafon en zelfs de vloer.....,
Bestaat uit houten planken..
Geen vin wat er verroert.....
Voor jouw aankomst zullen de geliefden jouw bedanken....
Er is geen enkel geluidtje te horen....
In ieder geval.....,
niet meer dan de engelen die zingen in hun "hemelse" koren...
De nabestaande, zullen plechtig een gedachte tot jou verkoren....
En op de steen, staan de woorden:
"rust in vrede".....,
maar dat heb ik er voor jou als dank afgezworen....
Ik heb tot god ervoor gebeden.....
En je had gelijk ik had de roden roos verloren....
En ik had er zeker om geleden.....
Je had mijn liefde's hart bevroren....
Maar mijn pijn blijft achter in mijn verleden....
Bereid je alvast voor op "perfect" wonen....
En bereid je ook maar voor op kou...
Mijn wraak, zal mijn verdriet gaan belonen
Omdat ik niet meer om je geef of hou...
In een paar uur, zal je lichaam verstijven....
en je bent niet meer in leven der lijven...
Ren niet weg, want het komt toch wel tot jou....
Je bent dan nog enkel en alleen een herrinnering gedacht...
En tussen zes planken, rust jij dan vredig en zacht...