Het verdriet staat voor het lachen tranen stromen nu zo vlug.
En ik weet niet hoe maar ik wil me oude ik terug.
Me wereld is zo grauw
Ik zie in dat ik niet samen kan leven met jou
Het doet me zoveel verdriet
Heb nooit gedacht dat ik zou huilen om liefdesverdriet
Jij kon me wereld inkleuren
Mijn gezicht wat opfleuren
Mij dingen laten vergeten,
die in mijn gedachtes bleven vreten
Maar nu kom ik alles weer tegen,
Dingen die ik was vergeten en had weg gezwegen
Nu kom ik er weer achter dat ik het zo niet red
Dat de tranen om jou nou stromen doe ik ook niet met opzet
Ik hou gewoon teveel van je