ik dwaal rond in mijn dromen,
en denk aan de dagen die
nooit terug zullen komen.
toen zag ik jouw ster,daar
hoog in de lucht,ik vond jou
terug,en maakte een
diepe zucht.
en gelukkig is het maar een
droom,want in het gewone
bestaan,ben je nog geen
moment uit mijn
gedachten gegaan.
want op een manier is zo
een droom wel een plezier.
dan neem ik je eens vast,en
trek je me heel dicht
tegen je aan..
ik wenste dat deze droom
nooit zou overgaan...