Door alleen maar met jou samen te zijn
Voel ik me niet zo groot maar klein
Jij zou me ieder moment kunnen laten breken
Al weet ik dat jij het volgens mij nooit zo heb bekeken
Je weet niet wat je met me kan doen
Je benadert me met een fluwelen handschoen
Soms overval je me maar je bent lief
Je bent een pestkop dat bedoel ik niet negatief
Ik ben graag bij je in de buurt
Het maakt niet uit hoelang het duurt
Ik zie je af en toe naar me staren
Dan denk ik zou hij dezelfde dingen als ik evenaren?
Af en toe denk ik; ik wil jou
Alleen maar omdat ik van je hou
Ik dacht dat we nooit wat zouden krijgen
Maar er gebeurd meer dan steeds zwijgen…..