Jij, Ging Zo Gedwee
Jij
Ging zo gedwee
Jij
Liet het maar op je afkomen
Jouw vertrouwen
In Het hiernamaals, was groot
Gesterkt, Door je geloof
Vol overgave
Zo ben jij gegaan
Niet bang
Maar meer van
Zo
Ik ben er klaar voor
Daar kom ik aan
Liefs Mam
Jet