Jij, Bent Liefde
Als ik
In jouw ogen kijk
Dan zie ik liefde
Als jij
Mij zo teder aanraakt
Dan voel ik liefde
Als jij
Zomaar wat tegen me praat
Dan hoor ik liefde
Als ik
Jouw geur reuk
Dan ruik ik liefde
In jouw armen
Dan is er zoveel liefde
In mijn gedachten
Denk ik aan jouw liefde
Jij
Jij bent liefde
Jet