In ontkenning
Noemen ze dat
Ik wil het niet weten
Ik wil het niet horen
Ze zeggen
Ma
Dat jij er ook niet meer bent
Maar ik voel je om me heen
Jij
Praat nog altijd tegen mijn hart
Ik weet het wel
Maar ik wil het niet weten
Dus zeg me niks
Want ik wil het niet horen
Ik
Doe het wel op
Mijn eigen manier