Alles is voor altijd anders
jij bent weg, voorgoed
Alles is voor altijd anders
ik weet niet zo goed hoe ik hiermee omgaan moet
Alles is voor altijd anders
een groote leegte liet je achter
Alles is voor altijd anders
niet voor even, jij bent weggebleven
Alles is voor altijd anders
voor altijd zonder jou doorleven,
ik weet niet of ik dat wel kan
Alles is voor altijd anders
nu weet ik wat ze bedoelen met
"houden van"