Ik had ook niet moeten geloven
Dat jij daar voor me zou staan
Maar het dromerige meisje
Ging daar wel van op aan
Er waren een paar misverstanden
En daarom heb ik 1,5 uur staan wachten?
Ik dacht dat er iets anders aan de hand was
Meisje je bent nog dommer dan we dachten
Geen telefoontje, geen contact
Er zelf maar achter aan gebeld
Want als dat niet was gebeurd
Was het mij nooit verteld
Je zegt dat je het goed zal maken
Maar ik weet niet, wat moet ik geloven?
Hoe lang moet ik nog wachten
En zijn tegen die tijd de vlammetjes al gedoofd?
Waardevolle woorden en zinnen
Maar waar moet en zal je ooit beginnen?
De vraag is alleen wat je wilt en wat je er voor over hebt
Dan weet ik genoeg