Teleurgesteld
dàt is het juiste woord
nee, niet verdrietig of boos
de spiegel die ik van je had
ligt in scherven aan mijn voeten
herstellen lukt niet meer
hoezeer ik het ook probeer
je blijkt niet te zijn wie ik had verwacht
je woorden zijn ontkracht
mijn prins op het witte paard is niet meer
alleen maar een jongen,broos en teer
ik hou nog van je, heel veel
maar toch een deeltje minder dan voorheen
het word niet meer zoals vroeger
ik heb er
té hard op geroepen
en nu is er iets
kapot.
Liefs, Almost me