Al mag het leven je wat tegen zitten
Al is alles niet zoals je het had verwacht
Soms denk je wel eens was ik maar iemand anders
Of was ik maar nooit geboren
Maar ga niet met de pakken neer zitten
En zit meer in het leven
Het leven is een kado het is je gegeven
Iemand heeft je toe gezegd te mogen leven
Dus probeer het, probeer er wat van te maken
Het kan je altijd wel eens gebeuren het spoor bijster te maken
Niemand komt zonder doel op aarde
Probeer je doel te vinden en streef er naar of in ieder geval te evenaren
Leef uitbundig, maak je eigen ik, want niemand is zo bijzonder als jij
Probeer alles uit je zelf te halen wat er in zit
Maak je leven af, misschien leef je maar een keer
Maar een ding moet ik toch toegeven
Misschien ben je het niet met me eens
Leven is niet alleen maar leven
Leven is ook overleven