Laat me toch gaan
En niet hierin dit leven staan
Want eens houd het op
Ik wil zeggen stop
Maar mij hart geeft het niet toe
Van mezelf ja van mezelf word ik moe
Te vaak gedacht hoe het leven mooi kon zijn
Leven zonder angst en zonder pijn
Maar die gedachtes zijn helaas geen werkelijkheid
Ik leef sorry ik heb spijt
Maar gedachtes dat is wat het is
Of heb ik het mis
Wanneer komt de omslag
Het leven met een lach
Voor mij is het hopen
En voor bij deze tijd lopen
Want eens houd dit op
En sta ik weer aan kop
Met een lach!!!