Ik heb je hart je raakt
Ik heb je hart gebroken
Ik moet hem weer helen
Zoek de scherven bij één
Zoek ik de lijm
Ik wil je hart weer plakken
En raak hem daarna nooit meer zo diep
Ik heb mijn les geleerd
Drank maakt meer kapot dan je lief is
Het werd gezegd
Ik luister niet
Ik ben koppig
Nu heb ik het gemerkt
En heb ik spijt..!