Kleine meid al 15 jaar
wat zie je daar?
vrienden en familie met feesthoedjes
taart,pannekoeken,ijsjes van elks wat zoetjes
liefdevolle geschenken
een hele dag feesten zonder nadenken
blaas de kaarsjes maar uit
voor je besluit
dat je wens niet is uitgekomen
lief kind,
blijven dromen