voel me niemand
in aanwezigheid met hem
heet niet Julie
in aanwezigheid met hem
ben niet mezelf
in aanwezigheid met hem
ben iemand anders, niets speciaals...
in aanwezigheid met hem..
o, ik mis hem, ookal heb ik hem nooit gehad
Ik kan hem echt niet krijgen
voel me 'n afgezet bierkrat
kan hem echt niet krijgen
voel me een uitgekrabde wrat
kan hem echt niet krijgen
voel me een 2de handse mat
...kan hem echt niet krijgen
Alsof ik hem ooit had..