Een veld vol verwelkte bloemen
alles blijft zo eeuwig staan
niemand doet er ook iets aan
Maar dan kom jij...
Je huppelt in 't rond
in het veld met de verwelkte bloemen
Je plukt ze
en neemt ze mee
De bloemen verlangen
hopen, roepen, schreeuwen:
"Puk me!"
"Neem me mee!"
Maar toch koos je voor mij
en ik vraag me af waarom
Ik voel me ongelooflijk vrij
en ik ben je daar heel dankbaar om
De zon kleurt mijn dorre blaadjes
alle kleuren komen terug
Ik schitter in het licht
Kom hier vliegensvlug
En ik zal je bedanken
voor wat je hebt gedaan
Ik zal voor jou blijven bloeien
en voor jou verder gaan
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~