Ik ben nog steeds verliefd op jou
Jij bent mijn vlammetje in deze kou
Omringd met zoveel liefde als jij hier bent
Hele dagen in bed..dat is ons bekend
Lekker knuffelen tegen elkaar aan
Het kost ons zoveel moeite om uit bed te gaan
Want daar buiten is het koud en kil
Sssttt...hoor je dat...het is stil
Ik kijk in je ogen en word warm
Veilig en beschermd leg ik in je arm
Nog steeds heb ik vlinders als ik naar je kijk
En mijn gevoelens voor jou worden sterker tegelijk
Wees niet bang dat dat weg zal gaan
Je bent mijn lieve mannetje, daar kan je van op aan