Vreemd gevoel
een avond zo koel
lege gesprekken,
de uren wat rekken
en opeens zo uit het niet,
een gesprek en je geniet!
beetje onzeker sluit je af..
t'is alsof je verstand het begaf
zeker weten, ik had het tegoed
nooit een echte vriend ontmoet.
angstvallig met schrome schreden
volgend gesprek, met tact vermeden.
had hij ook dat vreemd gevoel?
zweeft hij ook in hersengewoel?
blijf toch met je voeten op de grond!
niet vooreerst ,dat hij iemand vond
die enkel nog vriendschap heeft te geven
een gedachte om naar te streven.
Kijk uit naar ieder bericht
Voel spanning in zijn gezicht.
ken geen verleden,
niets van het heden
wat ik heel zeker weet..
dat het wonderen deed
dat vreemd gevoel
begrijp je? wat ik bedoel!
GREMIGO