AMERIKA
het eerste vliegtuig vloog door het WTC
met al z'n passagiers mee
het leek een misverstand
maar onderhand...
het tweede vliegtuig door boorde
de 2de toren
een terroristische aanval
bleek al gauw het geval
duizenden onschuldige mensen van het leven beroofd.
als ik je dit had verteld had je het niet gelooft.
was het al over?
nee, hoor. Dodental kon nog wel hoger
het 3de vliegtuig liet zich storten op het Pentagon
het zag en over won.
800 doden meer
en het gebeurde weer.
het vierde vliegtuig ging ook.
midden in het bos bij Pittsburg, één en al rook.
er zouden meer aanslagen geplant zijn.
wie vond dit nou leuke gein?
maar de vliegvelden waren dicht gegaan
zodat de andere niet konden gaan.
wie heeft ooit het lef gehad om zoveel onschuldige
mensen van het leven te beroven
dat iemand daar toe in staat is kan je toch niet
geloven.
dit gebeurde allemaal op 11 september 2001
voor niemand zal deze dag ooit hetzelfde zijn als voor
heen.
elk jaar zou men deze dag herdenken.
zoiets ergs zou je je vijand nog niet schenken.
wie heeft dit ooit bedacht.
wie heeft er zoveel macht?
om iemand een vliegtuig te laten kapen.
en zich vervolgens van kant te laten maken.
als Amerika de oorlog verklaart.
dan is er straks geen wereldkaart.
hoe zou het dan verder gaan?
het leven van al die mensen in Amerika moet ook verder
gaan.
ik zal achter ze staan.
als ik op één of andere manier kan helpen zou ik dat
gelijk doen, echt waar.
dan sta ik klaar.
dit is mij respect voor Amerika
en dat ik achter ze sta