Geen hoogte
en geen laagte
geen enkel beeld
geen kortstondige
schets van jou
leeft er in mijn ziel
Ik snap niets
van jouw kuren
en kijk je leeg aan
als je mij met hevige
gebaren iets duidelijk
probeert te maken
De mimiek van jouw
veelsprekende gezicht
zou toch werkelijk
boekdelen moeten spreken
maar het lijkt wel of ik
achter geblindeerde ramen leef
ik zie niets, ik voel weinig
en begrijp jou niet
070706